Olemme AlphaDog

Viimeisten 15 vuoden aikana tekniikka on kehittynyt nopeasti, mutta koirakuljetuksissa se on ollut suhteellisen pysähtynyt.

Tässä AlphaDog tulee apuun - tavoitteenamme on tulla markkinajohtajaksi, ja missiona on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia muotoiltuja koirakärryjä, jotka ovat aina askeleen edellä sekä suunnittelun että mukavuuden suhteen.

Historiamme

Koirat ovat aina olleet osa elämääni ja metsästäjänä kanssamme on usein ollut useita koiria samanaikaisesti. Perheen ja koirien kanssa, tilasta on helposti puutetta, kun lähdet autolomalle tai vastaavalle, seurauksena on yleensä että koirat jäävät kotiin tai koirahoitajan luokse.

Tällaisia tilanteita esiintyy joskus myös metsästäjänä. Koirat eivät voi jäädä kotiin, kun he ovat osa metsästystä, mutta kun lähdet muutaman päivän metsästysmatkalle kauemmas, päädyt ajamaan useilla autoilla tai istumaan tungosta. Samanaikaisesti ei ole myöskään mukavaa tuoda märkä ja likainen koira autoon kun on metsästetty sateessa ja loskassa.

Koska koirat kuuluvat minulle itsestään selvyytenä, aloin miettiä koirakärryjen hankkimista, olin nähnyt joitain renkaiden päällä olevia neliölaatikoiden variantteja, joiden ymmärsin olevan eräänlaista edellä mainittua. Epäonnistuneen koirakärryjen etsinnän jälkeen aloin kuvitella luovani jotain omaa - on ehkä hyvä mainita, että minulla on tietty kiinnostus ulkonäköön, muotoon ja muotoiluun.

Kokemukseni mukaan veneteollisuudesta ja tietämyksestä muotinvalmistuksessa on itsestään selvää, että panostetaan muodon suunnitteluun.Tänä päivänä AlphaDog on Euroopan ainoa muotoiltu koirakärry, ja tavoitteena on tulla markkinajohtajaksi painopisteenä asiakkaan tarpeet ja kommunikaatio.

Markkinoiden mukavin ja turvallisin koirakärry on täällä!


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

This website uses cookies to improve your experience. OK