Ylellisyyttä ja mukavuutta koirallesi

AlphaDog-koirakärry on ilmeinen valinta sinulle, joka haluat antaa parasta koirillesi ja arvostat pienen lisäosan. Suunnittelun, turvallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden yhdistelmä luo täydellisen kokemuksen sinulle ja koirillesi!

Koiran parasta keskiössä

Moderni ja älykäs muotoilu tarkoittaa, että koirillasi on paljon tilaa ja he voivat matkustaa mukavasti. Tilaavat kojut antavat koirille mahdollisuuden levätä matkan aikana. Ylimääräisen säilytystilan ansiosta saat kätevästi myös mukaan kaikki tarpeelliset tarvikkeet.

Muotoilu

Erinomainen ja hyvin suunniteltu muotoilu on ilo sekä sinulle että koirallesi. Virtaviivaisen lasikuiturakenteen ansiosta edut ovat ajomukavuudessa, turvallisuudessa ja polttoainekulutuksessa.

Mukavuus

Tilavien kojujen ansiosta koiralla on mahdollisuus levätä ja toipua matkan aikana. Runsas tila tarkoittaa myös sitä, että turkki kuivuu nopeammin.

Turvallisuus

Vaunun rakenteen ansiosta sekä kylmä että lämmin ilma eristetään tehokkaasti, ja samalla ulompi ja sisempi kuori tarjoaa ylimääräisen suojan mahdollisessa onnettomuustapauksessa. Hyvin suunniteltu ja ketterä muotoilu lukittavilla ulko-ovilla auttaa koko perhen matkustaa turvallisesti.

Tila

Vaunussa on kolme isoa kojua, jotka sopivat sekä suurille että pienille koirille. Edessä on myös ylimääräinen säilytystila jossa voit säilyttää koiran tarvikkeita ja ruokaa.

Intohimo laatuun

AlphaDog-koirakärry on tehty intohimoisesti koirille ja laadulle. Vaunu on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen sekä turvallinen ja kestävä. Lisäksi se on helppo puhdistaa ja pitää hyvän kuntoisena. Tämä on sijoitus, josta nautit monien vuosien ajan.

Suunniteltu koirakärry

AlphaDog-koirakärry on nykyaikaisin ja ylivoimaisesti houkuttelevin vaihtoehto koirien kuljettamiseen. Kärry valmistetaan tilauksesta ja se on saatavilla kaikissa väreissä. Pehmeä muodon ja upotettujen valojen kanssa kärry on erityisen komean.

Uutiset

Täältä löydät AlphaDog:in ajankohtaisia uutisia.

DSC08337p

Historiamme

Lue lisää Stefanin matkasta veneenrakentajasta innostuneeseen koirakärryjen valmistajaksi.

AlphaDog Aterforsaljare

Ole meidän jälleenmyyjä

Etsimme tällä hetkellä jälleenmyyjää AlphaDog-koirakärryille.

Markkinoiden mukavin ja turvallisin koirakärry on täällä!


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

This website uses cookies to improve your experience. OK